Menu

Superveteranerne tæver lokalrivalerne 6-5

image
Jan Irlind/Kristian K
21. maj 2021 kl. 13:11

Tirsdag aften tog de ældste i klubben en tur til Allerød for at møde rækkens 1 hold. 10 mand tog afsted og ankom til et næsten tomt anlæg, Allerød havde måske lugten lunten at der stod tæv på spisesedlen denne aften. Blovstrød vandt “sikkert” 6-5 efter en kamp der bølgede frem og tilbage. Blovstrød lagde ud noget defensivt, men som kampen skred frem kom gutterne længere frem på banen og ved halvleg stod den 2-2, mål scoret af Mathiesen og Dennis.

2 halvleg var ligesom 1 halvlegs slutning tæt og da Allerød kom foran 5-3 (Holbøl havde reduceret med sit mål) så det sort ud for vores ældste gule. Dog kom der hurtigt ild under de gul-grønne kedler, da lugten af nederlag begyndte at sætte sig.

Holdleder Jan Irlind førte an og reducerede til 5-3, og herefter et "selvmål" af Allerød der blev presset helt i bund af Konradsen. Med 3 minutter igen kan Dennis lave sit andet mål of afslutte kampen i de gules favør 6-5. Efter en kæmpe fejl af Allerøds forsvar, der pga. alderen havde svært ved at skelne mellem gul og blå kunne sætte Holbøll og Dennis helt alene med målmanden.

I den anden ende blev det til flere sublime redninger fra Blovstrøds helt egen Brinaldo "Kahn".

Næste kamp er hjemme mod Slagslunde-Ganløse Torsdag d. 27/5 kl. 19.