Menu

Blovstrød U-10 til pinsecup

image
08. juni 2022 kl. 12:40
I weekenden sendte vi vores U-10 drenge afsted til Nykøbing for at spille pinsecup. Drengene spillede sig til en flot 3. plads, og havde en super tur.

Som mange af jer nok ved, så var vi i pinsen afsted til Pinsecup i Nykøbing. 8 drenge og 3 trænere. Det var et fantastisk stævne, hvor der blev hygget på kryds og tværs og spillet en masse fodbold. Drengene gjorde det fantastisk og endte med at bliver nummer 2 i sin pulje og endte samlet på en 3. plads, der betød en pokal både til dem selv og en med hjem til klubben. Den store pokal til klubben kommer med til træning i morgen (tirsdag). 

Nu lidt mere om stævnet. Vi startede lørdag med en indmarch, hvor vi gik igennem Nykøbing med fuld musik og en masse glad børn. I alt 124 hold var stillet op til stævnet i både drenge og pige rækker i årgangene U10, U11 og U12. 

Den første kamp var imod Ballerup. En meget spændende kamp som var hård for nerverne. Vi var både bagud med 3-1. Foran med 5-4,  men tabte desværre 6-5 efter 2 mål af Ballup i de sidste par minutter. Det tog hårdt på drengene, men det gode sammenhold betød dog hurtigt humøret kom tilbage. 

Anden kamp var først sidst på dagen lørdag efter meget lang ventetid. En kamp imod AIK 65 Strøby, der havde vundet deres første kamp 5-2, så drengene var lidt nervøse over, hvordan det skulle gå. Der var dog intet at være nervøs over, da Blovstrød vandt kampen 8-1 og kunne dermed slutte første dagen med en anden plads på grund af bedre målscore end de andre, der også have vundet en kamp. 

Søndag skulle puljen afgøres og vi skulle finde ud af, hvilke af de 5 hold som skulle komme i semifinalen. Den første kamp var imod det lokale hold fra Nykøbing, og drengene fortsatte deres gode spil fra lørdag og vandt sikkert 6-1. Dermed var der så lagt op til den afgørende kamp imod Hvidovre. Begge hold have samme antal point, men hvor Blovstrød dog havde en bedre målscore, så vi kunne nøjes med et uafgjort. Det var der dog ikke nogen grund til at tage i brug, da kampen endte 4-1 og der var aldrig tvivl om resultatet. Drengene var i semifinalen og kunne nyde øjeblikket med en del forældre, der var kommet på besøg om søndagen. 

Allerede under indmarchen havde vi mødt Lynge og jeg havde for sjovt sagt at det kunne være sjovt, hvis vi skulle mødes i finalen. Finalen blev det dog ikke, men i semifinalen vi skulle have et lokalopgør med Lynge. Lynge som havde vundet deres pulje med maximum point. Semifinalen blev en spændende kamp, hvor Blovstrød både var foran med 1-0 og bagud med 2-4. Blovstrød fik dog kæmpede sig tilbage til 4-4, men et lykketræf langt udfra i sidste sekund gik ind og Blovstrød måtte bide i det sure æble og komme i finalen om 3. pladsen. (Lynge endte med at vinde hele rækken). 

Igen viste holdet sit sammenhold og fik humøret op igen. Skæbnen vil vide at vi skulle møde Ballerup fra den første kamp endnu en gang. Kampen var lige så tæt som den første kamp, men dog med lidt færre mål, da begge hold var blevet klogere på hinanden. Kampen endte 2-2 og så skulle det hele afgøres på straffespak. Her fik Blovstrød endelig de små marginaler på sin side og efter 5 spark var det Blovstrød der kunne juble over en 3. plads i turneringen. 

Ekstremt flot gået når man tænker på at vi kun havde 2 U10 spillere med, 5 U9 spillere som spillede et år op og 1 U8 spiller som jo så spillede 2 årgange op. Ikke nok med det, men vi spillede også på C niveau, hvor vi normalt spiller D niveau, da vi tit stiller med spillere som spiller en årgang op. 

Det sociale på holdet var fantastisk. Stort set ingen konflikter og der blev hygget på kryds og tværs. Alt i alt en fantastisk tur med et flot resultat.