Sæsonafslutning og afsked med 2 prominente BIF’ere

Kristian K
20. juni 2021 kl. 20:45
I den forgangne uge har begge seniormandskaber spillet sidste kampe i deres respektive turneringer, og dermed afsluttet forårssæsonen 2021 med 6 point.
Sæsonafslutning og afsked med 2 prominente BIF’ere
Sommeren er fremme og vi skal endnu en gang til at takke af for seniorbolden for foråret. Begge mandskaber placerer sig i øverste halvdel af deres respektive tabeller, og vi kunne ikke være mere tilfredse med vores drenge! Især efter en sæson hvor vigtige elementer som hygge og fællesskab, i starten blev taget ud af ligningen grundet Covid-19.
I Blovstrød vægter vi det sociale aspekt allerhøjest, men hvor er det skønt at se tilbage på en sæson hvor det sportslige projekt også er vokset helt vildt! Vi har igen i år fået tilgang af unge fodboldglade gutter, der skal til at starte deres fodboldrejse som seniorer, og bliver fortsat ved med at byde velkommen til alle der skulle have lyst til at spille fodbold i en klub hvor det sociale er i højsædet. ⚽⚽
Desværre betyder en sæsonafslutning også en gang imellem at vi skal tage afsked med nogen af dem, som har gjort en kæmpe indsats for vores klub. I år siger vi farvel til Kasper Korndahl og Jesper ”Klokke” Andreasen, der stopper som trænere i seniortruppen.
For knap 3-4 år siden stod vores seniorafdeling i den situation at vi knap kunne stille hold i serie 3.Vi havde knap spillere til ét hold, og måtte låne spillere fra sandholmlejren for bare at kunne møde op til kampe. Alternativt måtte kampene aflyses, og halvvejs igennem serie 3 sæsonen stod vi med en målscore på noget a la 3-40. Det sportslige projekt var kørt i sænk og vores klub stod til at miste vores seniorafdeling til kæmpe ærgrelse for alle med et blødende Blovstrød hjerte.
Kasper og Klokke var nogle af dem der kom tilbage til deres klub for at rette op på tingene, og har siden da ydet et kæmpe stykke arbejde for at bringe klubben tilbage på benene. Der blev lagt en plan for 3-4 år siden for hvordan vi skulle ændre situationen for vores klub, og i dag står vi med 40+ seniorspillere og i øvrigt en ungdomsafdeling der blomstrer som aldrig før. Det lover godt for vores fremtidige seniormandskaber!
Vores lille klub kan simpelthen ikke klare os uden den frivillige hjælp og der skal lyde er stort stort TAK! Til Kasper og Klokke for deres indsat. 2 kæmpemæssige forbilleder for det frivillige idrætsmiljø der for evigt vil være værdsat! I vil altid være velkomne ”hjem” på lægterne.
Tak for i år og god sommer til alle i og omkring Blovstrød Fodboldklub. Vi ses efter pausen med fornyet energi og endnu mere fodbold!
-Blovstrød IF