Menu

Sidste nyheder på tværs af afdelingerne

image Turnering på Møllemosen med landstræner Kasper Hjulmand
31. august 2021 kl. 23:19
Den seneste tid har der være tryk på fodbolden for både ungdom og senior
Vores unge drenge på hhv. U-8, U-9 og U-10, har de sidste uger haft massere af fodbold på programmet.
Søndag d. 22. august deltog vores U-9 hold i en trekantsturnering mod de andre hold i kommunen, hos naboerne fra Møllemosen. Turneringen skulle hylde landstræner Kasper Hjulmand for den flotte EM præstation henover sommeren. Drengene fik naturligvis et billede med hovedpersonen, og der var mulighed for efterfølgende at få autografer.
Ugen efter lørdag d. 28. august smuttede alle holdene en tur til BonBon - cup for at skyde sæsonen i gang. Resultaterne var blandede, men der blevet givet den gas med kampråb og hyggen var i højsædet!☀⚽
Hos de ældre har der været massere af point at hente i deres respektive turneringer. Både vores helt nye U-19 hold, serie 3 og serie 5 har været i aktion den seneste tid.
U-19 tog de første 3 point i deres sæsonåbner med en sejr på 4-2 over Frederikssund. Spændende projekt af de unge drenge, som helt klart er værd at følge med i.
Serie 5 buldrer derudaf med 7 point af 9 mulige. Senest med et resultat på 4-4 ude mod Brødeskov.
Serie 3 har hængt en smule med bremsen, men med en sejr på 2-0 i Stenløse har de også fået point på tavlen. Vi har desuden fået gensyn med Christoffer "Ronsi" Schramm på scoringstavlen hvilket slet ikke er til at holde ud. Det skal vi nok få mere af!⚽
Både serie 3 og serie 5 spiller lørdag d. 4. september hjemme på anlægget hhv. klokken 13:00 og 15:00.
U-19 spiller om søndagen i Helsingør. Kom og støt drengene 💚
-Blovstrød IF Fodbold