Generalforsamling - Blovstrød I.F - Fodbold - 09/02-2022

Kristian Kristensen
19. januar 2022 kl. 16:14
Den årlige genralforsamling

Kære alle medlemmer og interessenter i Blovstrød I.F - Fodbold.

Onsdag den 09. februar kl. 18.00 vil der blive afholdt den årlige generalforsamling i Blovstrød I.F - Fodbold.

Dette foregår i klublokalet på Idrætsanlægget ved Blovstrød Hallen, hvor alle er velkomne til at deltage og høre mere om vores arbejde og hvordan vi gør fremadrettet i klubben.

Flere af klubbens mange årige bestyrelsesmedlemmer har valgt ikke at genopstille til bestyrelsen, og vi søger derfor nye frivillige. Alle er velkomne, men vi er meget interesserede i at få nogle forældre til vores skønne ungdomsspillere ind i bestyrelsen. Der er rig mulighed for at lave lige det man allermest har lyst til, og arbejdsmængden vil være 5-6 bestyrelsesmøder om året og måske en time hver anden uge. Kontakt gerne bestyrelsen, hvis I er interesserede, og ellers blot mød op på generalforsamlingen.

Vi håber på at se så mange af jer som muligt