Menu

Referat Blovstrød - Herlev Veteran 11 mand

image
30. august 2015 kl. 18:55
Onsdag d 26 august skulle Blovstrød prøve at følge op på sidste uges flotte resultat fra Ishøj.
Det var holdet første kamp, på de nye baner og i dagens anledning, havde Brian Andersen valgt at troppe op.
Det betyder lys i lystavlen og musikken til opvarmningen :-). Lad dette blive en tradition.........
Første halveg var kun 5 minutter gammel, da Johnnie Iversen for jeg ved ikke hvilken gang i denne sæson hamrede bolden på stolpen, og så var stilen ligesom lagt.
Efter lidt over et kvarter, havde den ellers glimrende dommer, et af sine dårlige øjeblikke og gav Kasper Brødsbæk helt uforståeligt gult kort.
Dette tændte bare Blovstrød yderligere og med en man i undertal scorede Martin "skotten" Wolf til 1-0, efter en fin tværpasning.
Herlev havde ikke det store at byde på og 5 min inden teen, skulle det være blevet 2-0, da Ejnar Steffasson med et smukt hovedstød ramte en ene stolpe, så Blovstrød måtte nøjes med 1-0 ved pausen.
I 2 halveg kom Herlev lidt bedre med, men godt forsvarsspil og god sammenhæng mellem kæderne gjorde at de ikke kom til nogle chancer.
Det gjorde Blovstrød til gengæld flere gange og midtvejs i 2 halveg bankede Lars Christensen bolden på underkanten af overliggeren
og returen blev noget uforståeligt sparket ved siden af mål.
Det lugtede mere af 2-0 end 1-1 og 10 min før tid fik dommeren sit andet dårlige øjeblik, da han 10 meter fra bolden overså et klokkeklart straffespark til Blovstrød.
Når man som bekendt ikke kender sin besøgstid hvad scorede mål angår, kan det hurtigt gå galt i den anden ende......
Det gjorde det så med 5 min tilbage og lidt sløset småspil i Blovstrøds forsvar blev opsnappet af Herlev og lidt efter stod det 1-1.
Det lignede tyveri , men Blovstrød spillerne havde ild i øjnene, og retfærdigheden ville også at Martin "skotten" Wolf med et dejligt langskud op i det ene hjørne, gjorde sig til dobbelt målscorer og en MEGET fortjent sejr på 2-1 blev kørt i hus til sidst.