Menu

Flot udebanesejr til BIF´s 11 mand veteran i række 1

image
19. august 2015 kl. 20:10
Efter en tiltrængt sommerpause , skulle Blovstrød spille kamp i Ishøj. Første kamp i foråret i Blovstrød mod Ishøj, blev ikke helt fortjent tabt 1-2 så der var lagt op til revanche.

Kampen startede stille og roligt da holdene skulle se hinanden an, men efter 10 min af driblede Johnnie Iversen en forsvarer for derefter at sætte den mellem benene på Ishøjs målmand og scorede til 0-1.

 

Herefter kom Ishøj bedre med i kampen, men havde kun en chance i resten af halvegen, hvorimod Blovstrød kunne have scoret til 0-2 efter en stor fejl fra Ishøjs målmand, men Arnar (veteran debut) blev så overrasket over det, at han ikke fik ordentlig fat i bolden og den røg tilbage til målmanden. 0-1 ved pausen.

 

2 halveg var kun 1 min gammel da en op spils fejl af Blovstrød blev straffet prompte og Ishøj udlignende til 1-1.

 

De næste 5 min havde Ishøj ind til flere muligheder for at score, men Blovstrød red stormen af, hvor efter ca 12 min tæmmede Jens Wolff bolden med brystet for at flugte bolden fra 25 meter ind langs den ene stolpe og Blovstrød var foran 1-2.

 

Nu var det Blovstrød der havde gang i spillet og efter 25 min tog Klaus Hougaard et tur på en halv banelængde for at score men en tå hyler lige uden for feltet. 1-3 og Blovstrød lugtede blod :-)

 

Da der manglede 5 min fik Johnnie Iversen en friløber, han af-driblede målmanden og scorede i tomt mål til slutresultatet 1-4.