Ungdom Yngst tilbyder prøvetræning

image Annonce i Allerød Nyt
15. marts 2015 kl. 10:58
Ungdom Yngst i Blovstrød IF vil i den kommende tid tilbyde prøvetræning for at hverve flere medlemmer.

Blovstrød IF Fodboldafdeling vil gå offensivt ud, udtaler Mette Madsen overfor formand Klaus Kristensen:

"Vi er ved at være trætte af at vente på, at den ene spiller efter den anden forlader klubben, og derfor kunne vi godt tænke os at gå offensivt til værks og tilbyde nye medlemmer  til klubben.

Jeg  har sat dig ind som kontaktperson, så det er en reklame for alle fodbold hold i Blovstrød i Ungdom Yngst, og ikke en krise reklame for disse hold.

Jeg håber, at de andre trænere vil være med på det og tage imod nye børn med åbne arme, hvis reklamen skulle resultere i dette"

Dette udsagn har resulteret i et annonce indlæg i Allerød Nyt som vil blive bragt i deres udgave, som omdeles torsdag/fredag d. 19./20. marts 2015

Alle vores ungdom Yngst hold er velkørende med stor forældre opbakning, dette må være noget som mange små fodboldfødder tørster efter.