Ny træner søges til til U15-U16 drenge hold i efteråret 2020

Kasper Korndahl Larsen
30. juni 2020 kl. 13:40

Blovstrød fodbold søger en dygtig, engageret og motiveret træner til vores nuværende U15-U16 drenge. Vores nuværende dygtige trænere mangler en til at stå i spidsen, og vi ønsker derfor endnu en træner til truppen, som er stabil og engageret.

Hvis du ønsker at træne en gruppe dygtige drenge, allerede har erfaring fra ungdomstræning og søger nye udfordringer i et sundt og udviklende trænermiljø eller ønsker at prøve kræfter som træner, så er det Blovstrød fodbold du skal vælge.
Vi søger en træner, der har gå-på mod og ønsker at træne og mest af alt motivere unge spillere. Der er ingen krav om uddannelse, vi ønsker i Blovstrød fodbold at vægte det sociale højt og skabe gode rammer for vores medlemmer og trænere.

Du vil møde en masse unge træningsflittige drenge, der brænder for at lære og spille fodbold. Holdet er et samarbejdshold mellem vores gode naboer i Allerød fodbold klub og egne rækker, som har fungeret rigtig godt.

Holdet træner p.t. to gange om ugen.

Som træner hos os tilbyder vi:

- Godtgørelse for trænergerningen

- Tøjpakke

- Gratis og stor opbakning til træneruddannelse

- Åben for nye tankegange

- Nye venskaber og et sundt og godt trænermiljø, hvor vi vægter det sociale højt

Til gengæld forventer vi:

- En stabil træner, der vil være med til at udvikle vores ungdomsspillere

- En træner, der har interesse i at indgå i et samarbejde med andre af klubbens trænere

- En træner, der har lyst og energi til at gøre en indsats i klubben

- En træner, der ønsker et længerevarende samarbejde

Lyder ovenstående interessant for dig eller har du spørgmål, så kontakt os gerne til en uforpligtigende snak eller møde:

- Kasper Korndahl Larsen - Formand (51727238)

- Mark Anderson - Ungdomsformand (29699904)

Eller skriv en mail til epost@blovstrod-if.dk - så kontakter vi dig.