Menu

Invitation til fodboldtræning for årgang 2010-2011

image Artikel og billede taget fra AOB (Alt Om Blovstrød) - Som ny spiller må du meget gerne komme et par gange og se om det er noget for dig, inden du melder dig ind i klubben. Træningen foregår indenfor i Blovstrødhallen. Foto: Marie Karen Askegren Anderson
23. august 2015 kl. 18:14
Blovstrød IF-fodbold starter snart træningen for et nyt hold. Nemlig spillere - piger og drenge - fra årgang 2010 og 2011

Efter efterårsferien - tirsdag, den 20. oktober - starter træningen for et nyt hold i Blovstrød IF-fodbold, nemlig spillere fra årgang 2011 og 2012. 

 

Træningen varer en time og forgår indenfor i Blovstrødhallen fra kl. 16:00 eller 16:30 hver tirsdag.

 

Mark Anderson, ungdomsansvarlig og træner, fortæller til AOB:

"Der vil være tale om fodboldleg, hvor ungerne skal lære at stoppe bolden (uden hænder), skyde til hinanden og selvfølgelig masser af sjov. Vi glæder os til at se en masse friske piger og drenge.

 

Som ny spiller må du meget gerne komme et par gange og se om det er noget for dig, inden du melder dig ind i klubben."

 

Mark Anderson fortæller videre: "De første par tirsdage vil jeg selv være til stede og forestå træningen, men vil meget gerne have en af jeres forældre til at træne holdet. Opgaven er ikke kompliceret, og ingen erfaring er påkrævet. Jeg vil bistå i det omfang det er ønsket.

 

Hvis I har nogle spørgsmål, er I meget velkomne til at kontakte mig på telefon 29 69 99 04 eller hive fat i mig på skolen eller i børnehaven."

 

Artikel kilde: Alt Om Blovstrød, www.blovstroed.dk