Menu

Blovstrøds U11 drenge er tilbage på sejrssporet

image
10. september 2017 kl. 09:32

Efter den tabte midtugekamp, hvor drengene fik sig en alvorlig lektion i pasningsspil af et veloplagt Rudersdalhold, der overstrålede Blovstrøds drenge på væsentlige parametre, viste drengene atter de gode takter fra de foregående to kampe, der har gjort dem til rækkens mest scorende hold.

 

Kampen i dag, hvor Blovstrød tog imod FIF, Hillerød, var knap to minutter gammel inden Blovstrød bragte sig foran. Blovstrød pressede godt på, og det var mere end de ellers godt kæmpede Hillerød drenge kunne modstå. Så allerede efter 20 minutters spil stod det 3-0 til Blovstrød. Herefter fik FIF, Hillerød mere styr på spillet i kraft af reglen om en ekstra markspiller. Den stilling holdt halvlegen ud. 

 

I starten af anden halvleg fightede Hillerød bravt om hver bold. Det kunne Blovstrøds drenge ikke modstå, så Hillerød fik reduceret. Målet gav naturligvis Hillerøds drenge vilje og gejst, samtidig med at Blovstrøds drenge forfaldt til individuelle aktioner uden det medførte chanceskabende overvægt i spillet. Hillerød pressede på, og efter et kvarters spil i anden halvleg fik Hillerød reduceret yderlige til stillingen 3-2 i Blovstrøds favør.

 

Herefter synes Hillerød drengenes kræfter at være opbrugt samtidig med, at Blovstrød fik bedre flow i spillet. Resultatet udeblev ikke, og Blovstrød kunne sætte et effektivt punktum med to flotte mål, hvoraf Frederiks nok var det flotteste. Efter en sublim tæmning af et indlæg fra højre side kanonerede kan bolden i kassen via den ene stolpe til slutresultatet 5-2.

 

Den samlede oplevelse blev imidlertid skændet af reaktioner fra en overtændt Hillerød træner, der verbalt overfusede alt og alle - ikke mindst sine egne spillere. Den opførsel er ikke acceptabel og uværdig for sporten.