Menu

Senior takker af for sæsonen!

image De 3 kåringer med trænerduoen
Christoffer Schramm
22. juni 2019 kl. 11:50

Herre senior sluttede af på en fornem 1. plads i serie 4, hvilket betyder at der står serie 3 på programmet til efteråret! 

I vores sidste kamp mod Skævinge på udebane d. 14/6, skulle 1. pladsen cementeres. 
Blovstrød skulle sikre sig 1. pladsen, mens Skævinge skulle bruge point for, at sikre sig overlevelse. 

Det var en tam affære, dog hvor Blovstrød sad massivt på spillet i første halvleg. Trods dette var Skævinge foran 2-1 ved pausen. Selvom Blovstrød havde mange store chancer, samt brændt et straffespark.

I 2. halvleg blev det desværre ikke bedre.
2. halvleg bar præg af en lang og sej sæson, som satte sine spor i Blovstrød mandskabet. Et par skader og trætte spillere betød, at Skævinge kunne tage alle 3 point med en 3-1 sejr

Samtidig tabte vores nærmeste konkurrent FIF Hillerød til AFK med hele 8-1, hvilket betød at vi nappede 1. pladsen!

Med en 1. plads skulle vi nu spille om  Sjællandsmesterskabet i serie 4.
Tirsdag d. 18/6 skulle kvartfinalen mod Farum BK spilles. Heldigvis blev kampen spillet på hjemmebane, hvor der var et flot tilskuertal til kampen - skønt med sådan en opbakning!

Desværre var det Farum der trak det længste strå i kampen. Trods en af vores flotteste kampe i sæsonen, sejrede Farum i de døende minutter. 

Kampen blev indledt med to hurtige Farum mål, som var skarpe på kontra. Carl udlignede kort før pausen til 2-1. 

Efter pausen sad vi igen tungt på spillet - alligevel udbyggede Farum føringen til 3-1 på en kontra.
Blovstrød satte herefter speederen i bund og moste Farum flade med vores dieselmotorer. 

Først scorede Viggo Strøm på hjørnespark, hvorefter Høyer udlignede på et klassisk cut-back i feltet. Stor jubel på stadion med 10 minutter tilbage. Desværre fik Farum fumlet sig til et kluntet mål på et frispark, som lige akkurat blev prikket over stregen. 

Blovstrød satsede herefter alt, og smed de tunge skyts frem, i form af Høyer, Drescher og Ronsi - 300 kg ren ondskab i modstanderens felt. 
Efter at have satset alt, havde Farum desværre meget plads på vores banehalvdel. Dette betød, at de med en lang bold kunne spille deres angriber fri, og løbe ned og score. Kampen sluttede derfor 3-5 til Farum, og vi er dermed ude af Sjællandsmesterskaberne.

Vi takker for den store opbakning, hvor der var mange tilskuere, som hyggede sig med bold, vand og pølser fra skuret. Trolle blev i øvrigt kåret som kampens spiller, af de mange tilskuere og sponsorer - rigtig flot kamp af Trolle! 

 

I lørdags havde vi ligeså afslutningsfest, hvor der var priser og hyldest til spillere.

Der skal lyde en stor tak til trænerduoen, Jacob Sørensen og Jesper "Klokke" Andreasen, som har fået samlet holdet og fået sikret os den fornemme 1. plads - stort cadeau til dem og deres indsats for klubben. 

Kristian Kristensen vandt dette års "årets BIF´er", som med sit store engagement i klubben, samt fået en plads i bestyrelsen. Det ligger i blodet for vores kære K, som går i farmands fodspor - tusind tak for indsatsen, Mini-Farmer.

Arthur Jensen vandt "året udvikling". Hans store gåpåmod og fight i kampene er en dyd at se på. Møder altid op til træning, og løfter holdet med sit kæmpe energiniveau. 

Simon Özkan vandt "årets spiller"! Han har med sin store alsidighed både ude og indenfor banen, løftet klubben på alle parametre. Han er en arbejdshest som knokler i alle 90 minutter, og har været en af grundene til, at vores defensiv i år var puljens bedste. Stor pris for en lille mand, som i den grad har fortjent denne pris.

 

Selvom sæsonen er slut for i år, så træner vi stadig hver torsdag fra 18:30 til 20:00, hvor alle er velkomne. Den officielle opstart bliver lagt i august, når vi skal forberede os til serie 3 - info kommer.