Menu

Referat af kampen mod VB1968

image
Christoffer Schramm
30. januar 2018 kl. 06:58
Blovstrød IF tilbage i det nye år med storsejr!

Blovstrød Herre Senior 1 skulle spille deres første træningskamp i Vinterbold turneringen DBU, lørdag d. 27/1-18.

 

Modstanderen var VB1968 og det var et tændt Blovstrød hold der var mødt op med blod på tanden. Det var første gang at træner teamet skulle stå i spidsen for holdet, hvor veteranen Jacob Sørensen og Kasper Korndahl er udnævnt som trænere for den kommende sæson.

 

Der er kommet mange nye ansigter til på holdet, hvor bl.a. Jakob Møller-Pedersen og Lars Koed kunne få officiel debut. Ligeledes havde Frederik Kastrup, Jonas Eskildsen og Arthur Jensen vendt tilbage til klubben og klar til comeback.

 

Dagens 11´er:

Kristoffer Høyer (Høyer); Victor Stahl (Viggo), Christoffer Schramm (Ronsi), Jonas Eskildsen (Eske), Simon Wettendorf (Wetten), Frederik Kastrup (Kastrup), Simon Özkan (Öz), Jakob Møller-Pedersen (MP), Nicolai Stig (The Stig), Andreas Bjerregaard (Ander), Nikolaj Spodsberg (Spods).

Arthur Jensen, Lars Koed og Jacob Bjarkmann (Bjarkmann) startede i dagens kamp på bænken.

 

Blovstrød havde inden kampen holdt et lille møde, hvor der kom nogle defensive, offensive og set-pieces aftaler på plads.

 

Der gik ikke mange minutter før Blovstrød kom på tavlen. En af aftalerne på et hjørnespark bar frugt. Efter et fornemt hjørnespark fra Ander, kunne Spods helt umarkeret heade bolden i kassen til 1-0. Ekstase på stadion efter blot få minutter!

Efter denne fremragende start på kampen fortsatte Blovstrød takterne, hvor de dominerede bolden i denne første periode. Derfor tog det ikke lang tid før Blovstrød bragte sig foran med 2-0 og 3-0 på mål af Ander og MP, på nogle sublime opspil.

 

De små offensive ryk som VB1968 kom med, blev på fornemmeste vis lukket ned at den tilbagevende stopper Eske og hans højre back kammerat, Wetten.

Desværre fik VB1968 et heldigt mål, efter et par udskiftninger i kæderne, hvor bl.a. Ronsi måtte udgå med en hovedskade. De 11 Blovstrød spillere fik dog hurtigt vendt det og kom på 4-1.

 

Efter halvegen fik blev der rokeret ydereligere og Lars Koed fik sin officielle debut i den gule pragmatiske trøje, hvor han var tæt på at score med et brag på overlæggeren. Et kvarter inde i anden halvleg skulle der gå før der kom mål igen. Desværre til VB1968. Det så ud til at kommunen ikke havde fået vandet og jævnet kunststofgræsbanen tilstrækkeligt, i det en Blovstrød spiller falder i banen. Dette udnytter VB1968 til at opsnappe bolden og putte den i kassen.

 

Der gik ikke langt tid for Blovstrød svarede igen og det blev hurtigt 5-2 og 6-2 på mål af The Stig og Ander, hvor bl.a. Ander på fornemmeste vis flugtede den op i nettaget.

 

I slutningen af kampen var det en mere rolig affære, men dog stadig med Blovstrød dominans, hvor bl.a. Simon Özkan og Frederik Kastrup var tæt på at gøre ondt værre på VB1968. Det lykkedes både Spods og Ander at få deres hattrick i kampen slutning, hvilket gjorde udfaldet til kampens resultat til 8-2.

 

Alt i alt en fornem start på foråret. En smuk debut til MP som fik scoret, dejlige comebacks, 2 flotte hattrick og eminent taktik fra træner teamet.

Stemmerne fordelte sig således:
Ander: 11

Eske: 9

MP: 8

Öz: 6

Spods: 3

Kastrup: 2

Ronsi: 1

Wetten: 1

 

Næste hjemmekamp spilles på lørdag kl. 15:00 d. 3/2-18. Derudover træner senior holdet hver tirsdag og torsdag fra 18:30 til 20:00.