Menu

Nederlag i anden sæsonkamp mod effektive Frem Hellebæk

image
Kasper Korndahl Larsen
25. august 2019 kl. 17:32
Trods overtag i spil og chancer, taber vi 3 point

Lørdag d. 23/08 rejse vi til Nordkysthallen, hvor vi skulle møde Frem Hellebæk. Frem Hellebæk var lagt fra land med et nederlag til FIF. Samme FIF vi rykkede op med fra Serie 4 før sommeren. 

Med vores egen 4-0 sejr i bagagen, var vi derfor godt stillet til dagens kamp. Vi forventede også fuldt udbytte.

Til dagens opgør havde vi 3 nye spillere i truppen, og 6 nye spillere i startopstillingen fra kampen ugen før. Vi var derfor spændte på at se, hvordan vi satte os på spillet til dagens opgør. Holdet var som følger:
Andreas Bjerregaard (Ander)
Arthur Jensen
Christoffer Schramm (Ronsi)
Gustav Bjerg
Jacob Dahl Bjarkmann
Jonas Bohr
Kasper Korndahl
Mathias Andersson (Mathi)
Mikkel Kimmer Børresen
Nicolai Johansen (Stig)
Nikolaj Spodsberg (Spods)
Oliver Flydahl Erichsen
Simon Özkan (Öz)
Victor Strøm Hofmann

Vi kom ind i en lidt rystende start, i det Frem Hellebæk allerede efter 7 minutter score. Deres venstre kant trækker på tværs i banen, og med en del nye spillere på nye pladser, får vi ikke kommunikeret ordentligt og der er ikke nogen der får stødt op på ham. Dét, kombineret med et flot spark udenfor feltet i det lange hjørne, gør at vi bliver lidt rystet og kommer bagud.

Herefter fik vi overladt initiativet og Frem Hellebæk pressede ikke højt. Vi ser ikke meget til Frem Hellebæk på vores banehalvdel efter 1-0 målet i første halvleg.
Vi sad på bolden og spillet godt rundt nede bagfra. Især Bjerg, Mathi, Stig og Bohr fik sat nogle flotte kombinationer op på højrefløjen. Når vi bruger 1-2 berøringer og står rigtigt på banen, kan Frem Hellebæk slet ikke følge med. Hvilket resultere i, at vi kommer frem til 3-4 chancer alene med målmanden, hvor vi mangler den sidste is i maven, til at prikke bolden ind.

De få gange Frem Hellebæk prøver at presse højt, for vi kombineret os forbi dem på midten og sendt vores 3 forreste i dybden.

Spods kommer igennem alene med målmanden flere gange. Den ene gang bliver Spods væltet af målmanden, som slet ikke rammer bolden. Anden gang bliver han hevet og kantet af deres forsvarsspiller, som gør han ikke får afsluttet ordentligt. Der burde have været minimum 1 straffe tildelt her.

I den anden side af angrebet kommer Bohr også til flere chancer efter flot forarbejde fra bl.a. fra Mathi, Bjerg og Stig på midten. Men bolden ville ikke ind. 

Vi går derfor til pause bagud 0-1.

2. halvleg starter præcist som første halvleg. Vi er lidt for langsomme ud af starthullerne. Efter en situation hvor flere af Blovstrød spillerne stopper op, fordi bolden bliver kaldt ude af Frem Hellebæk folk på lægterne, fortsætter en Frem Hellebæk spiller med bolden og dommerens fløjte er tavs. Efter lidt tysker driblinger på baglinjen, hvor han får slæbt bolden med forbi 2 Blovstrød spillere, smider han den på tværs fra baglinjen, hvor Öz rammer den uheldigt og den ligger for fødderne af en Frem Hellebæk spiller. Bagud 0-2 efter 4 minutters spil af 2. halvleg.

En kold spand vand i hovedet efter vi følte det blot var et spørgsmål om tid, før vi fik prikket bolden i kassen.

2. halvleg bliver præget meget af varmen, det er tidligt på sæsonen og der bliver foretaget en del udskiftninger. Pladserne bliver byttet rundt og kontinuiteten mangler lidt. Kæderne falder lidt fra hinanden til sidst og begge mandskaber er trætte. Vi satser de sidste 15 minutter, hvilket giver mere plads til kontraer.

Oliver står solidt i målet og er nede ved stolperne og pille 2-3 bolde. Flotte redninger der gør vi fortsat tror på tingene.

Viljen var der, men luften manglede. Vi spiller en flot kamp og rigtig god fodbold i perioder. Boldbesiddelsen har heddet 65-35 i vores favør e.l. Og vi står solidt i kæderne de første 70 minutter. Det var frustrerende for Frem Hellebæk spillerne.

Vi forventer et andet resultat når Frem Hellebæk kommer besøg næste gang.
Her har vi forhåbentlig også vores 12. mand med, som kan give lidt ekstra energi fra lægterne.

Næste kamp er lørdag d. 31/8 på hjemmebane, hvor vi tager i mod Brødeskov. Brødeskov har vundet begge deres kampe, så det bliver en spændende kamp