Herreseniors 1. testkamp blev vundet med 8-2 over VB1968s serie 4 mandskab

image Jacob og Kasper er de nye trænere
28. januar 2018 kl. 08:46
Der sker en hel del i Blovstrøds herreseniorafdeling for tiden, nye trænere er tiltrådt og mange nye medlemmer dukker op. Første testkamp blev vundet med 8-2 bla. med hattrick af både Andreas Bjerregaard og Nikolaj Krogh Spodsberg

Afdelingen har siden november måned haft vokseværk rent medlemsmæssigt og tæller efterhånden over 30 spillere og nye initiativer er sat i værk.

Jacob Saaby Sørensen og Kasper Korndahl havde til kampen mod VB1968 udtaget 14 spillere, heraf en hel del nye medlemmer, det bliver spændende at følge holdet i fremtiden og se hvad det udvikler sig til.

Alle medlemmer omkring afdelingen er blevet tilbudt køb af træningssæt og en træningslejr til Lalandia synes også at komme på plads.

Der trænes hver tirsdag og torsdag fra kl 18.30 til 20.00 på kunsten i Blovstrød, og hvis du skulle lyste at være med omkring holdet så blot duk op, eller kontakt trænerparret (se info på holdets side - link nedenfor).

Der spilles en hel del testkampe, primært lørdag eftermiddag kl 15.00, ligesom de fleste turneringskampe i serie 3 afvikles på lørdage kl 15.00.

Næste træningskamp er lørdag d. 3. februar kl 15.00 på kunsten i Blovstrød og modstanderen her er Invictus XI.

Se evt mere omkring holdet på deres side: Herresenior

Vi ses