Herresenior opstart 2018

07. januar 2018 kl. 18:22
Lørdag d. 20. januar kl 14.00 er den officielle opstart for for vores herresenior på Blovstrød Idrætsanlæg (tidl Blovstrødhallen)

Nye tider på vej i herresenior  afdelingen, nye personer som trænere og flere nye medlemmer på vej, sådan kunne overskriften også være.

Efter nogle sløje år, hvor resultaterne ikke har været med os har over 20 medlemmer givet hinanden håndslag på at give den en skalle for vores lokale fodboldklub i Blovstrød. Jacob Saaby Sørensen og Kasper Korndahl har overtaget trænergerningen fra Thomas Max og Peter Tømming. Både Jacob og Kasper har indgående kendskab til Blovstrød IF. Begge har været medlemmer og spillere gennem mange sæsoner og begge er særdeles vellidte i og omkring vores afdeling.

Den officielle opstart for herresenior afdelingen er lørdag d. 20. januar kl 14.00. Alle som ønsker at være med omkring vores seniorafdeling er velkommen, både nye som gamle.

Foreløbigt program for dagen - kan blive ændret en smule, men mødetid er fast:
- Mødetid

- Træning på kunsten

- Bad m.v

- Sandwich og lidt til ganen

- Trænerne forklarer om foråret - Forventninger og mål
- Nikolai Johansen og trænerne forklarer om træningslejr (forventes afviklet i Lalandia fra d. 23. marts til 25. marts)
- Træningstøj prøves og bestilles eventuelt
- Nyt om materialer m.v.
- Eventuelt

Det er også her i inviterer venner, familie og alle der har lyst til at prøve noget fodbold med ud, så de prøve kræfter med læderet i Blovstrød I.F.

Bedste hilsner,
Jacob, Kasper og Nicolai