Herre senior 1 opdatering

Kasper Korndahl Larsen
05. oktober 2019 kl. 23:54

Der er sket lidt siden sidst for senior 1. 6 kampe er blevet spillet med 3 sejre 1 uafgjort og 2 nederlag til følge.

Vi har haft en fantastisk hjemmebane hvor vores græsbane står knivskarpt og tilskuerne på lægterne og de faste og trofaste støtter i boksen har været med til at danne nogle solide rammer. Tak til Brian Andersen, Ulrik Bjørnsson og Jan Yde for altid at være der for klubben og holdet. Samt selvfølgelig de sædvanlige tilskuere.

Dagens kamp var mod Græsted hvor vi skulle en lang tur op i det nordsjællandske. Vi drog 14 spillere og 3 trænere afsted til dagens kamp.
Spillerne til dagens kamp var:

Christoffer Schramm, Jacob Dahl Bjarkmann, Jonas Bohr, Kogulan Koguthasan, Kristian Kristensen, Martin Fanth Andersen, Mathias Andersson, Michael Drescher, Mikkel Johansson, Nikolaj Krogh Spodsberg, Oliver Flydal Erichsen, Simon Wettendorff, Simon Özkan og Victor Strøm Hofmann.

En kamp som skulle vise sig at være hård og lang. Vi starter kampen klart bedst med et pres der fungerer og vi har mange erobringer på modstanderens banehalvdel. Samtidig har vi en midtbane der i 1. halvleg spiller tiki-taka fodbold forbi modstanderne. Vi kommer godt ud over kanterne og mangler lige den sidste is i maven foran boksen og modstanderens mål. Men der tegnes sig et billede af en meget ensidig affære de første 25-35 minutter.

Efter 25 minutters tid er skæbnen hård for en tilbagevendene klubspiller i Martin Fanth, som må lade sig udskifte med en skade i lysken. Hård skæbne for Fanthi som ellers har spillet godt på midtbanen. Minuttet efter har vi et hjørnespark, hvor Spods kommer i indfight med målmanden, og bolden kommer ind over stregen. Vi er foran 1-0 fuld fortjent efter spil og chancer.

Vi fortsætter dominans på bolden og spiller noget rigtig god fodbold. Kampen ser ud til blot at være et spørgsmål om tid, før vi bliver rigtige farlige på den sidste 1/3 af banen. Hvilket vi også gør, da Bohr i et pres på deres back piller bolden fra ham foran feltet, går direkte mod mål og køligt ligger bolden i det lange hjørne med hans gyldne venstre skøjte. En fremragende aktion, af mange i dagens kamp, fra Bohr.

Men så kommer der en ny skade på midtbanen. Mikkel Johansson, som lige er kommet tilbage efter en skade og har spillet fremragende på midtbanen ligger og tager sig til knæet. Samme knæ som gjorde han måtte sidde ude i slutningen af foråret og starten af efteråret. En virkelig dårlig nyhed for holdet og ikke mindst dagens kamp, da "Joey" går ud og i bad.

Herfra har vi et bjerg at bestige de resterende 50 minutter af kampen. Vi trækker os naturligt længere tilbage på banen og spillet flyder slet ikke som i 1. halvleg. Til gengæld er der en attitude på banen til dagens kamp om, at vi skal have alle 3 point med hjem. Selv da Ronsi i 86' minut kanter en af deres angribere og dommeren dømmer straffe til dem som Græsted om sætter til mål. Så formår vi at hive os selv op og hive alle 3 point med hjem. Kampen ender 1-2 til Blovstrød.

2. halvlegen vil ikke blive husket for det flotte spil og den dominans vi havde i 1. halvleg, men den fightervilje som der bliv udvist på hele holdet. Det var en fornøjelse at være vidne til. Alle mand var trætte efter kampen og med god grund. Det var en kamp om at få alle 3 point med hjem. En kamp som dagens hold velfortjent vandt.

Dagens spiller bliver Jonas Bohr, som får astronomiske 27 stemmer til dagens kamp. Velfortjent og en flot kamp.

Næste kamp er lørdag d. 12/10 hvor vi tager i mod Helsinge på stadion.