Menu

Bløvstrød høvler videre med tenniscifre og cementerer første pladsen

image
Christoffer Schramm
18. marts 2018 kl. 19:06

Blovstrød skulle efter to aflyste kampe, hvor både HB og Blomsterne havde aflyst, skulle spille deres andensidste kamp i DBU´s vinterbold turnering. Det var altså 3 uger siden sidste kamp.

Dagens modstander var Volvox som også havde gjort det udmærket i turneringen. Kampen blev spillet i 20 m/s og i -5 grader på en åben mark ved Ryparken.

 

Blovstrød havde friske spillere med, hvor bl.a. Trolle og Ronsi gjorde comeback efter deres skadesfravær.

 

Dagens start 11´er:

Tobias Sederholm (Toby), Jacob Bjarkmann (Bjarkmann), Jonas Eskildsen (Eske), Christoffer Schramm (Ronsi), Frederik Trolle (Trolle); Mathias Viby (Viby), Gustav Bjerg (Bjerg), Arthur Jensen (Arthur), Frederik Kastrup (Kastrup); Nikolaj Spodsberg (Spods), Andreas Bjerregaard (Ander).
Mads Søgaard (Mads), Michael Drescher (Drescher) og Peter Starup (Pete) startede i dagens kamp på bænken.

 Kampen startede ud med 110 i timen. Volvox havde et hjørnespark inden for det første minut, Blovstrød fik opsnappet bolden, hvor Spods slog kontra, lagde den ind til Ander, som nemt kunne lave kanal på målmanden og gøre det til 1-0.

Blot få minutter efter havde Kastrup og Trolle et flot gennembrud på højre kanten, som trænerteamet havde instrueret dem i til taktikmødet. Her fik de spillet Ander fri på midten, som på fortrinligvis sparkede kuglen i kassen. 2-0 inden for 3 minutter

Herefter kom Volvox med i kampen igen, dog havde vi Bjarkmann på venstre back som nemt lukkede dem ned. Efter et kvarters spil var det Spods der ville på måltavlen. Dette skete efter et flot presspil, hvor vi fangede dem i ubalance.

 Efter 25 minutters spil kom Volvox med i kampen igen, hvor kommunikationen desværre fejlede hos Blovstrød mandskabet.

De resterende 20 minutter af havlegen bød på rodet spil hvor blæsten, kulden og den lave sol spillede en stor rolle. 3-1 ved halvleg.

 

Kampen startede som den sluttede, som betød rodet spil i de første 10 minutter af 2. halvleg. 60 minutter inde i kampen fik Volvox et meget mærkværdigt straffespark. Enten kendte dommeren ikke reglerne, ellers havde han de forkerte briller på. Men det betød at Volvox fik reduceret til 3-2. Det gjorde at de fik blod på tanden, hvorfor de stod højt på banen.

 Blovstrød fandt dog hurtigt ud af hvordan de skulle spille sig ud af presset. Drescher var kommet på toppen, hvor han nemt plukkede boldene ned og agerede spilfordeler. Herefter stod der Blovstrød på det hele, trods en modvind der var umulig at spille i.


Herefter kom Drescher på måltavlen to gange, på to identiske mål. Oplæg af Pete og Viby fra højre kant, gjorde at Drescher på komfortabelvis kunne heade bolden i venstre hjørne 2 gange.

Volvox havde intet at komme med, hvor Spods lukkede og slukkede med endnu en basse. 6-2 blev kampens resultat.

 

Alt i alt en kamp, som Blovstrød kan være stolte af. Pt. den stærkeste modstander vi har mødt, hvor vi overholdte vores aftaler og specielt vores presspil fungerede rigtig godt.

Blovstrød ligger stadig med maksimumpoint efter 6 kampe og en målscore på 34-6 og dermed er sikret første pladsen.

 Stemmerne fordelte sig så ledes:

Bjerg: 22
Viby: 19
Drescher: 3
Pete: 2
Ander: 1
Ronsi: 1

Næste kamp er i morgen d. 19/3, hvor vi på udebane skal møde ligaens nummer 2, Rønneholtparken. Kampen spilles kl. 20:00 på Lynge stadion.