Thomas Max Hansen og Thomas Rytter ny trænerduo

image Foto: www.fodboldbilleder.dk
28. november 2015 kl. 15:16
Herresenior 1s nye trænerduo Thomas Max Hansen og Thomas Rytter er begge ansat på en 1-årig kontrakt, med mulighed for forlængelse

Blovstrød IF føler at have gjort et scoop. Siden vi træf beslutningen om, at det var tid til fornyelse på trænerfronten for Herresenior 1, har der været stor interesse om "tjansen". Et utal af kandidater har haft samtale med ansvarlig Morten Buchwald og alle har lyttet med interesse.

Der var dog ingen tvivl, makkerparret 2 gange Thomas stod øverst på listen.

Vi fornemmer, at have ramt plet med hensyn til kemi og forventninger. Vi er helt sikre på at vores medlemmer får store oplevelser på træningsbanen, som de fremadrettet kan bruge til at dygtiggøre sig.

Målsætningen er soleklar: Vi skal give vores medlemmer oplevelser, som er ud over det sædvanlige. Udfordre dem på den sjove og inspirerende måde, så de som helhed fremstår med et bedre udgangspunkt end tidligere.

Målsætningen er dermed ikke et placeringsmæssigt resultat.

Nærmere præsentation:

Thomas Rytter, 41 år, har i sin aktive karriere bl.a. spillet i Lyngby, Sevilla, FC København, Wolfsburg, Brøndby, bosat i Lyngby. Thomas Rytter har mange U-landskampe på CV’et samt 4 A-landskampe.

Thomas Rytter har virket som træner for Virum-Sorgenfri (DS) samt Frederiksværk (S2)

Thomas Max Hansen, 43 år, har i sin aktive karriere bl.a spillet i Randers Freja, Viborg FF, FC Midtjylland, bosat i Holte.

Thomas Max Hansen har gennem længere tid virket som træner, her kan nævnes Odder IGF (DS), Randers FC (U19 samt ITU), Hadsund (S1), Virum-Sorgenfri (DS)

Opstart for Herresenior er planlagt til lørdag d. 30. januar kl 13.00 ved Blovstrødhallen, Sortemosevej 20, 3450 Allerød

De nye trænere var i øvrigt begge tilstede ved årets kamp i Blovstrød, nemlig oprykningsbraget mod Frederiksværk. Thomas Rytter som Frederiksværk træner og Thomas Max Hansen som tilskuer.

Såfremt man ønsker uddybende kommentarer, kan der rettes henvendelse til Morten Buchwald, tlf 2547 3905