Menu

Så ruller bolden igen - med forbehold

image
18. maj 2020 kl. 13:40

Vi har i små 2 måneder måtte vinke farvel til vores vante rammer herunder vores sædvanlige gang på Blovstrød anlægget. Det har været en lang ventetid og nu har regeringen så småt åbnet op for, at vi igen kan komme ud og sparke til bolde samt se vores venner, kollegaer og medspillere. Dette sker på ryggen af et enormt arbejde fra regering, sundhedsvæsen og den danske befolkning.

Vi er dog ikke tilbage til tidligere vaner, i det der er pålagt adfærdsændrende tiltag. Disse skal til for at sikre vi ikke på nogen måde reverserer det kæmpe arbejde lagt til grunde, for at vi er nået hertil i dag. I Blovstrød gør vi alt vi kan, for at holde en stødig kurs igennem Corona krisen. Selvom vi må ekkoe Statsministeren og sige, at der nok vil blive begået fejl, så er vi meget opmærksomme på at skabe det nødvendige fokus for at minimere disse. Nu til det konkrete.

 

Blovstrød starter for alvor op d. 19-05-2020, hvor de grøn/gule farver igen blafrer på grønsværen. Ungdom, senior og veteraner begynder at nyde godt af græsarealerne og vi glæder os i bestyrelsen til at se jer alle sammen igen.

 

Bestyrelsen har indkøbt håndsprit, murespande og sæbe til afvaskning af materialer, engangshandsker o.l. og følgende regler fra DBU skal overholdes:
https://www.dbusjaelland.dk/klubinfo/klubservice/fodboldens-corona-regler/?dm_i=4CS5,U8MT,5D7NOR,3OH7C,1

Samtidig skal de skærpede regler fra kommunen følges:
https://aktivalleroed.dk/nyheder/genaabning-af-udendoers-idraets-og-foreningsliv/

Alle faciliteter er lukket, det vil sige bad, klubhus, cafeteria o.l. Det er i første omgang fodbolden der åbnes op for, ikke andet. I korte træk skal vi tænke os om og respektere de retningslinjer der udstykkes. Så er jeg sikker på at vi snart igen kan nyde fodbolden uden forbehold.

 

Vi ses derude

De bedste hilsner,

Blovstrød I.F - Bestyrelse