Nyt fra bestyrelsen

Kristian Kristensen
11. marts 2019 kl. 19:55

Endnu en fodboldsæson skal til at udspille sig på grønsværen i Blovstrød IF, og denne gang med nogle nye ansigter i spidsen.

d.28.02.2019 blev der afholdt generalforsamling i Blovstrødhallen, hvor der allerede i forvejen var lagt i kakkelovnen til at der skulle ske nogle udskiftninger i bestyrelsen.

Det var b.la. mangeårig formand Morten Buchwald der denne gang ønskede at takke af for mange års god tjeneste. Morten har været en del af Blovstrød fodbold i årtier og er en af grundene til at vi den dag i dag har en dejlig fodboldklub, hvor der er plads til alle. Tusinde tak for indsatsen Morten!

Selvom vi i år har måtte sige farvel og tak til en af vores store bastioner, er vi sikre på at klubben er blevet efterladt i de fineste hænder og fremtiden er i den grad fortrøstningsfuld.

Bestyrelsen 2019:

Udover at vi skulle finde en ny formand skulle vi også finde en række menige medlemmer til bestyrelsen. Det var Kasper Korndahl der i denne omgang løb afsted med formandsposten. Kasper har i mange år været en del af Blovstrød IF, senest som træner for senior truppen, der præsterede rigtig flot i efteråret og pt. Ligger til oprykning. Det glæder vi os rigtig meget til.

Dernæst blev det også til 4 nye medlemmer fra seniortruppen. Michael Drescher (menigt medlem), Kristian Kristensen (menigt medlem), Simon Wettendorff (suppleant til bestyrelsen) og Lucas Vange (revisor suppleant).

Bestyrelsen i 2019 ser altså således ud.

Formand: Kasper Korndahl

Kasserer: Christoffer Schramm

Sekretær: Mark A. Andersson

Menigt medlem: Ulrik Bjørnsson

Menigt medlem: Jens Erik Nielsen (Formand for Ungdom)

Menigt medlem: Kristian Kristensen

Menigt medlem: Michael Drescher (Formand for Senior)

Menigt medlem: Jan yde (Formand for Veteran og Superveteran)

2019/20 sæsonen står for døren og vi ønsker alle spillere, trænere og frivillige i Blovstrød IF alt held og lykke. Vi glæder os i hvert fald til at skyde sæsonen i gang og gå til hånde i vores alle sammens klub.

- Bestyrelsen