Menu

General opdatering fra bestyrelsen

image Stemningsbillede fra dagen
Kasper Korndahl Larsen
13. juni 2019 kl. 12:26
D. 06/06-2019 - Teknikmærker til ungdoms holdene

Efter lidt tekniske udfordringer og det man kan kalde en længerevarende overdragelse, har vi nu atter fået hul igennem til hjemmesiden.
Derfor kommer der lidt opdateringer fra den sidste tids aktiviteter på og omkring Blovstrød fodboldklub.

Vi starter fra toppen af med teknikmærker til ungdomsholdene.

D. 06/06-2019 mødte 7 senior spillere og 10 ungdoms spillere op til et par hyggelige timer i hinandens selskab. Senior spillerne havde sat teknikbaner op, som de yngre spillere kunne få lov at tage en tur igennem.

D. 6/6 var et forsøg på at få skabt et overblik over dette forløb og gøre det bedre til efter sommerferien, hvor vi endnu engang vil opsætte teknikbanerne og mødes på ny. Det tog cirka 1,5 - 2 timer og både de unge og ældre hold så ud til at hygge sig. Efterfølgende var Brian Andersen mødt op med slik og saftevand til drengene for at binde en sløjfe på dagen. Vi vil løbende evaluere og til rette de forskellige teknikøvelser.

Alle ungdoms spillerne får i første omgang et diplom med hjem, så de kan sammenligne deres score nu og efter sommerferien.

Målet er at skabe et bindeled mellem de yngre og ældre hold, hvorfor vi har vi til hensigt at 2-4 gange årligt gennemgå disse teknikbaner. Dels for at bringe de forskellige afdelinger tættere på hinanden og dels for at have nogle øvelser der går på tværs af de forskellige afdelinger.

Deltagende fra Senior: Arthur Jensen, Christoffer "Ronsi" Schramm, Gustav Nielsen, Lucas Vange, Nikolaj Spodsberg, Victor Hoffmann og Brian Andersen.

Deltagende fra ungdom: Mark Anderson (Træner), Bertram Ajslev, Emil August Frimann Poulsen, Gustav Julius Frimann Poulsen, Gustav Niebuhr, Henrik Theter Jensen, Mads Høg Norden, Mads V., Martin Theter Jensen, Navid Nazarian Meyvali og Oscar Verniere.

 

Skabelon til teknikmærker