Blovstrød IF-fodbold søger dygtige, engagerede og motiverede trænere

09. september 2020 kl. 12:53

I takt med at vores lille fodboldklub bliver større og større søger vi flere hænder til vores ungdomshold samt senior.
Hvis du ønsker at træne en gruppe dygtige drenge, allerede har erfaring som træner og søger nye udfordringer i et sundt og udviklende trænermiljø eller ønsker at prøve kræfter som træner, så er det Blovstrød fodbold du skal vælge.
Vi søger trænere, der har gå-på mod og ønsker at træne og mest af alt motivere vores spillere. Der er ingen krav om uddannelse, vi ønsker i Blovstrød fodbold at vægte det sociale højt og skabe gode rammer for vores medlemmer og trænere.

Du vil møde en masse unge træningsflittige drenge, der brænder for at lære og spille fodbold.

Vi søger følgende:
Cheftræner for u13/14
Cheftræner for u15/16
- P.t. Et samarbejdshold med vores gode naboer i Allerød fodboldklub
Cheftræner for senior 2
- Stor trup med mange unge mennesker der er ivrige efter at spille fodbold p.t. spillende i serie 5

Alle hold træner to gange om ugen.

Som træner hos os tilbyder vi:
- Godtgørelse for trænergerningen
- Tøjpakke
- Gratis og stor opbakning til træneruddannelse
- Åben for nye tankegange
- Nye venskaber og et sundt og godt trænermiljø, hvor vi vægter det sociale højt

Til gengæld forventer vi:
- En stabil træner, der vil være med til at udvikle vores ungdomsspillere
- En træner, der har interesse i at indgå i et samarbejde med andre af klubbens trænere

- En træner, der har lyst og energi til at gøre en indsats i klubben

- En træner, der ønsker et længerevarende samarbejde

Lyder ovenstående interessant for dig eller har du spørgsmål, så kontakt os gerne til en uforpligtigende snak eller møde: