Menu

08-06-2019 - Lokalbrag, sponsorarrangement og æresmedlemmer

image
Kasper Korndahl Larsen
13. juni 2019 kl. 13:32

08-06-2019 - Fodboldkamp mod Allerød FK:

Der var lagt op til en fantastisk dag på Idrætsanlægget ved Blovstrødhallen, hvor vi havde flere forskellige arrangementer i kikkerten. Først på dagsorden var lokalbraget mod Allerød F.K. Den evige klassiker i Allerød kommune skulle udspilles på vores hjemmebane og til trods for en sikret oprykning, var der stadig høj puls på samtlige 14 spillere der skulle forsvare de gul/grønne farver.

Allerød F.K havde forinden opgøret haft et fantastisk forår med 6 sejre og 2 uafgjorte, hvorfor vi vidste at det var et hold med selvtillid og momentum vi skulle møde.

Det viste sig også fra første fløjt. Allerød F.K overlod initiativet til os og trak sig tilbage på banen, klar til at lukrere på vores fejl. De var lynhurtige på omstillinger og gode til at lukke rummene ned i midten af banen. Kampen var dog jævn igennem de 90 minutter, hvor overtaget på kampen var skiftende i perioder.

Det var også netop en omstilling Allerød scorede deres første mål på, hvor de kommer til baglinjen, ligger bolden på tværs og efter et par afrettelser inden i det lille felt triller bolden ind over stregen til 0-1. Målet kom allerede efter 8 minutters spil.

Målet til 0-2 kommer efter 24 minutter på et hjørne der kommer hårdt til forreste stolpe, hvor vores mand på forreste stolpe sparker forbi bolden der hopper op og rammer Michael Drescher uheldigt og går i mål. Både Drescher og Tobias i målet er uden chance.

Vi kommer også bagud 0-3 i første halvleg efter 36 minutter spillet. Igen står vi og kigger fodbold og det ser ud til de sultne Allerød spillere bare vil det mere.

Der kommer lidt håb efter 54 minutter, hvor Kristoffer Høyer ligger et indkast videre til Lucas Vange der tager bolden med i fart og med nærmest rå viljestyrke tvinger sig igennem Allerøds forsvar og banker bolden i kassen. En kæmpe forløsning der giver blod på tanden til den sidste 1/3 af kampen og et flot mål af Vange.

Dette håb bliver desværre dæmpet lidt, da en Allerød spiller vrister sig fri på midten af egen banehalvdel og slår den langt. Vi står langt fremme på banen hvilket giver en friløber til Allerøds forreste angriber, der sikkert og uden chance for Tub i målet banker den i nettet. Her vil onde tunger påstå at der var minimum 1 meter offside da bolden bliver spillet, i det Allerød spilleren er den eneste på vores banehalvdel udover Tub i målet. 

Til historien skal det dog lyde, at vi var uheldige da vi først måtte Skifte Arthur Jensen ud, som havde vrikket om på anklen, efterfulgt af Andreas Bjerregaard som fik en fibersprængning i slutningen af 1. halvleg samt i starten af 2. halvleg måtte Mikkel Johansson lade sig udskifte med en skade i knæet. Det var med til at bryde både rytme og overtaget i perioder.  

Ikke desto mindre var det en fortjent sejr til Allerød der ønskes tillykke. De ville det mere på dagen.

Vi manglede 20-30 % af hvad vi normalt møder op med. Dem tager vi med fredag d. 14/06 hvor vi spiller vores sidste kamp mod Skævinge.

 

Helstegt pattegris - Æresmedlemmer og vinsmagning

Næste på dagsorden var den store afslutningsfest i Blovstrød. Vi havde inviteret sponsorer og pointaktionærer med til mad, vinsmagning og hygge i samarbejde med Spisestedet (Caféteriet V. Martin og Tina i Blovstrødhallen).

Efter senior holdet havde været i bad og vasket kampen af sig, mødtes alle til mad oppe i caféteriet hvor vi først fik fyldt tallerkener inden der blev holdt en lille tale og klublegenden Kristoffer Høyer havde taget 8 forskellige vine med til de små 40 der var mødt op. Han blev bl.a. flankeret af en hjælpende Victor Stahl og Gustav Nielsen.

Maden stå Martin og Tina for. De havde indkaldt hjælp til lørdags Helstegte pattegris. Som altid fik vi god mad og venlig service af Martin, som var at finde bag desken til de sidste gæster gik hjem.

 

Status fra bestyrelsen og æresmedlemmer

Da alle havde fået mad på tallerken og roen begyndte at sænke sig, rejste Kasper Korndahl sig op og sagde et par ord. Som nylig konstitueret formand for bestyrelsen af klubben er det umuligt at kigge fremad, uden at se sig tilbage og anerkende hvor man kommer fra.

Det er ingen hemmelighed at Blovstrød fodboldklub har været igennem en turbulent periode de seneste 3-4 år, hvor mange af de lokale kræfter har kæmpet hårdt for at få rammerne på plads. Det er heller ingen hemmelighed at til generalforsamlingen i år, så vi et mindre generationsskifte i bestyrelsen. Der var derfor også flere af de afgående bestyrelsesmedlemmer der kan skrive en hel levetid på sit CV som aktive i lokalklubben. Selvom vi stadig aktivt bruger flere af disse afgået medlemmer til at spare med og hjælpe os godt i gang, så mente vi i bestyrelsen at det var på sin plads at symbolisere denne overgang, med et æresmedlems bevis.

Alle 3 har ydet et enormt stykke arbejde for klubben og været en del af Blovstrød fodboldklub i mange, mange år. Både som spillere, holdledere, trænere, bestyrelsesmedlemmer, formænd og meget, meget mere.

Vi er derfor glade for i bestyrelsen, at kunne invitere dem indenfor som æresmedlemmer, så deres indsats officielt bliver en del af Blovstrøds historie.
Det 3 æresmedlemmer er:
Klaus Kristensen,
Morten Buchwald og,
Peter Tømming Hamalainen

Fra venstre: Klaus Kristensen, Kasper Korndahl, Morten Buchwald. Peter Tømming Hamalinen kunne desværre ikke deltage i lørdags, men er af billedet til højre.

Vinsmagning v. Kristoffer Høyer

Sidst men ikke mindst på dagen, var vi alle udsatte ofre for Kristoffer Høyers vinsmagning. En offer rolle jeg tror mange er villige til at tage igen. Det er svært at holde et rum med ny oprykkede senior spillere i ro, mens man maler vinlandskaber og drue sorter fra hele verden med ord. Men Høyer sørgede for en perfekt balance mellem forklarende ord og smagningen. Vi kom igennem 8 forskellige vine og jeg tror at jeg med sikkerhed i stemmen kan sige, at hele selskabet havde lidt mere blanke øjne og bredere smil efter vinsmagningen var gennemført. Der blev ikke sparet på indholdet i glassene og stemningen var høj. 

Alt i alt var det en fantastisk hyggelig dag i selskab med spillere, sponsorer, æresmedlemmer og medlemmer generelt fra Blovstrød I.F. Vi håber at se jer alle og mange flere til næste års afslutning.

 

De bedste hilsner,
Bestyrelsen.