VORES FRIVILLIGE

image Frivillig ungdomstræner instruerer i taktik

Bolden er et af de vigtigste lege redskaber vi har i verdenen, og fodbolden er måske den mest udbredte fritidsinteresse. Uanset hvorhen man kommer på kloden, ja så spilles og leges der fodbold

I Blovstrød har vi også vores egen fodboldklub, her kan mennesker, i alle aldre og køn, fornøje sig med holdsporten.

Blovstrød IF Fodboldafdeling er en amatørklub i ordets forstand. Ingen modtager løn for det arbejde, der gøres i foreningen. Enkelte trænere og ledere modtager dog godtgørelse for deres udgifter.

Hele eksistensgrundlaget for vores forening er frivillige trænere/ledere, som har personligt og menneskeligt overskud til at give andre mennesker gode oplevelser.

Vi skal passe utrolig godt på vores frivillige trænere/ledere for der bliver ikke flere af dem, og vi mangler altid frivillige i vores klub.

Alle medlemmer af foreningen skal tænke sig godt om, hvordan kan vi gøre det sjovt og udviklende at være frivillig hos os, samt hvorledes vi kan hjælpe og opmuntre disse frivillige til at fortsætte deres arbejde for vores klub.

Blovstrød IF Fodboldafdeling vil gøre det sjovt for vores frivillige trænere/ledere. Vi forsøger efter bedste evne at skabe optimale rammer for vores sportsgren.

Vi forsøger at have de bedste materialer til rådighed. Vi kan dog altid blive bedre, men meget afhænger af Jeres vilje til at hjælpe

Hermed være sagt at fremtiden for Blovstrød IF Fodboldafdeling afhænger af, hvor dygtige vi er til at rekrutere og opmuntre vores frivillige trænere og ledere til at gøre en langvarig indsats.

Der skal lyde en kæmpe tak til vores frivillige trænere og ledere, ja til alle frivillige ledere i Blovstrød, som gør at det er sjovt og spændende at bo og være i byen.

KORT SAGT: VI HAR BRUG FOR DIN HJÆLP