HALL OF FAME

Mange har gjort en stor frivillig arbejdsindsats for fodboldafdelingen gennem tiderne, men nogle har gjort en uvurderlig indsats, dem vil vi gerne nævne her.

Først vores tidligere æresmedlem, John Hansen (død d. 8. januar 2010) samt afdelingens nulevende æresmedlem Leif Kristensen.

John Hansen som klubbens stifter, flerårige formand, træner, holdleder samt ikke mindst sponsor. John havde enorm betydning for opstarten og driften af Blovstrød IF Fodboldafdeling i de første mange år. Leif som storsponsor i fodboldklubben samt far til 3 drenge som alle har sat sit præg på afdelingen.

Kell Storm og Palle Forkner. Begge flerårige formænd op gennem 70’erne og 80’erne. Kell har stadig tilknytning til afdelingen, og nyder at se 1. seniorkamp i ny og næ.

Nu afdøde Kurt Christensen (død d. 12. december 2010), eller KC Finans. Mange årig kasserer i fodboldklubben og storsponsor i slutningen af 80’erne og starten af 90’erne. Kurt fik i slutningen af 80’erne hevet Bent Petersen med ind i bestyrelsen og de 2 satte hurtigt gang i sponsorkontrakterne. Et netværk og idévirksomhed, som den nuværende bestyrelsen stadig nyder godt af.

Peter Tømming Hamalainen, Frank Skade-Nielsen samt Lars Kristensen, alle 3 mange årige aktive medlemmer i afdelingen og alle med flere hundrede 1. seniorkampe bag sig. Alle 3 har siddet flere år i bestyrelsen. Peter og Frank har begge bestredet kasser jobbet gennem længere perioder. Frank Skade-Nielsen har fra midt 90 erne været holdleder for vores 1. senior hold i 10. år og er er stadig tilknyttet afdelingen som fysioterapeut. Lars Kristensen havde i mange år klubrekorden i 1. seniorkampe (over 400 kampe), og er revisor for afdelingen. Peter er igen blevet kasserer for afdelingen fra år 2014 og nu også herreseniortræner.

Ulrik Bjørnsson. En utrættelig holdleder. Op gennem 90’erne var han 3. seniors drivkraft. Sidenhen har han hjulpet junior, ynglinge, 1. senior samt 2. senior som holdleder. Han har arrageret utallige afslutningsfester og “5 a side” for senior.

Klaus Kristensen og Morten Buchwald. Begge med en enorm betydning for driften af afdelingen op gennem 90’erne og i nutiden. Klaus tog først en tørn som formand i 10 år, herefter afløste Morten ham og efter 15 år på posten. I år 2014 blev Klus igen formand, men blev så afløst af Morten Buchwald i år 2017.

Klaus Kristensen, Peter Tømming Hamalainen samt Morten Buchwald har modtaget DBU Sjællands æresnål, en ære som kun få fodboldledere bliver tilskønnet med.

Klaus og Morten har endvidere begge modtaget priser af Allerød Kommune, som årets idrætsleder i Allerød Kommune.

Vi må ikke glemme vores omgivelser. Halinspektør Erling Petersen samt Stadioninspektør Leif Sandner, begge med 30 års jubilæum i deres hverv. Begge har haft stor betydning for afdelingen i dagligdagen. Begge forlader af aldersmæssige årsager deres hver ved udgangen af år 2015.

Økonomisk skal det hele også løbe rundt og nogle erhvervs sponsorer har været med i årtier. A/S Carl Nielsen og Søn, Tømrermester Poul Hvitved ApS, Handelsbanken Allerød samt det nuværende Intersport Allerød