DE ERFARNE

Blovstrød har både tilbud om 11 og 8 mands fodbold for vores ældste medlemmer.

Veteran fodbold er for spillere som er fyldt 40 år mens Superveteran er for spillere, som er fyldt 45 eller 47 år.

Turneringerne går i gang i starten af april måned og slutter i  slutningen i oktober måned. Turnerings kampene afvikles fortrinsvis på mandage eller onsdage, alt afhængig af, hvilket hold man spiller på.

Holdene har ingen træningstid i denne periode, men medlemmerne er velkomne til at træne sammen med senior afdelingen.

Udenfor turneringsperioden trænes der på kunstgræsbanen ved Blovstrødhallen, både mandage og torsdage. Desuden deltager enkelte hold i indestævner under DGI.

Hygge og social samvær skal være i højsædet på holdene. Flere af holdene afslutter endda hjemme kampene med en bid brød og øl/sodavand hertil. Dermed ikke sagt, at holdene ikke tager kampene seriøst, for når de er på banen ja så vil man vinde, bare ikke for enhver pris.